Paardrijden bij de Poedertoren Posted februari 18, 2018 | Tags:

0

Paardrijden te Herselt en Averbode 

Als je wil paardrijden in één van de mooiste plekjes van de kempen: de bossen van Averbode en Herselt, dan ben je bij hen aan het juiste adres!

Paardencentrum de Poedertoren situeert zich in de bosrijke omgeving van de Merode, een uniek en toch heel verscheiden gebied, vol verrassingen. Waar de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant elkaar ontmoeten, word je nog steeds verrast door de stilte, door de eeuwenoude dreven, door het bos, door de open plekken, door de heide. Elk seizoen biedt je iets verrassends nieuws, iets origineels, iets om naar uit te kijken. Wij beschikken over een natuurlijk bewegingspension waar zowel onze eigen paarden als de pensionpaarden samenleven in een kudde. Voor onze lessen beschikken wij over twee openlucht pistes waarvan één gedraineerde piste zodat je kan paardrijden bij natte weersomstandigheden. Tijdens de zomer kan je ook trainen op een zeer uitgebreid schrikparcours. Dit alles is omgeven door 12ha weide en paddocks.

De Poedertoren is een uniek paardencentrum, waar respect voor mens én paard het belangrijkste zijn. Meer info: www.depoedertoren.be

Tel:   
0474/413 626 (Linda)
0472/792 383 (Rudy)
E-mail:
info@depoedertoren.be

Adres:
Poedertoren 5
2230 Herselt

Vermits veel GPS toestellen je via een omweg naar hen toebrengt (wel een leuke sightseeing toer maar met veel kleine weggetjes en diepe beken ? !) raden we aan om in je GPS Diestsebaan 40 in te geven, heb je aan je rechterzijde Tuincenter Van Roie, neem dan de eerste rechtsaf en na de bocht rij je op onze parking via een roestbruine poort!