Vriendinnenweekend

Zin om eens volledig te ontspannen? Vriendschapsbanden te versterken? Weg te zijn uit de dagelijkse sleur? Na een make-over een stapje in de wereld te zetten? Culinair te genieten? Trommel je beste vriendinnen op voor een weekendje weg!

Hieronder alvast enkele mooie voorstellen en tips voor een geslaagd vriendinnenweekend in de Deluxe Chalet.

Wellness Vriendinnen Arrangement

Al vanaf € 61,75 per persoon voor 2 overnachtingen!

Vrijdagavond ontvangen we jou en je vriendinnen. De spanningen van een drukke werkweek zullen onmiddellijk van je afvallen bij aankomst in onze gezellige chalet.

Start de avond goed met een lekker aperitief, daarna kan je lekker samen kokkerellen en heb je alle tijd om gezellig bij te praten.

Zaterdag kan je kiezen uit verschillende activiteiten:

  • Een dagje luieren aan het zwembad;
  • De fiets op;
  • De omgeving verkennen;
  • Uitgebreid genieten van de Wellness Lounge;
  • of deze TOP tips voor vriendinnen:

Kleding SWAP

Een kleding SWAP is niets anders dan kledij uitwisselen, kleding die je om welke reden dan ook niet meer aan doet. Dus breng al je bloesjes, topjes, rokken, bikini’s, accessoires enz mee en stal alles uit.  Daarna kan je beginnen nieuwe spullen uit te kiezen voor jezelf uit wat de anderen hebben meegebracht.

Dit zorgt voor een echte madammennamiddag met ongedwongen pasplezier. Vooral het gezellig samenzijn onder vrouwen en de spontane, losse sfeer is super.

Prijs: GRATIS 

Make-up Workshop

leendemaeseneermakeup

Tijdens deze make-up workshop leer je samen met  je vriendinnen de professionele make-up tips kennen.

Je leert welke make-up bij jou past en hoe je make-up aanbrengt. Je verdoezelt je negatieve kantjes en je benadrukt je positieve kanten. Zelfs al ben je niet met make-up vertrouwd, je leert stap voor stap de voordelen inzien van een vleugje make-up. Dit alles aangepast aan jouw stijl en persoonlijkheid.

Het eindresultaat is een prachtige make-up die je laat stralen!

Prijs: € 30,00/pp
Meer lezen

Film marathon

Lekker samen gillen en achter de kussens kruipen bij een goede thriller. Of juist hard huilen en niet genoeg zakdoekjes hebben bij een superromantische film. Zet de popcorn maar klaar op tafel voor een filmmarathon!

Prijs: GRATIS

Juwelenworkshop

Een Juwelenworkshop is ook een ideale manier om een gezellige avond met vriendinnen door te brengen en tegelijk met een mooi juweel naar huis te gaan.

Prijs: vanaf € 39,00/pp

Zaterdagavond kunnen jullie je culinair laten verwennen in één van de vele restaurants in de buurt of kan je kiezen voor bijvoorbeeld een Sushi avond in Deluxe Chalet en haal je je bestelling af bij Shokudo of maak je eigen minipizza’s met de beschikbare Pizzarette (6 personen).

pizzarette

Sluit zondagochtend jullie verblijf af met een lekker en uitgebreid ontbijt dat je kan halen in één van de gezellige buurtwinkels.

gedektetafel