Mountainbikeweekend

Mountainbiken in de Merode

Deluxe Chalet bevindt zich pal in het Merode Mountainbikenetwerk waar drie permanente mountainbikeroutes (Herselt, Laakdal en Scherpenheuvel-Zichem) zorgen voor zo’n 122 kilometer fietsplezier. De abdijen van Tongerlo en Averbode, de oevers van de Kleine Laak, het provinciaal domein Hertberg en het bedevaartsoord van Scherpenheuvel zijn enkele van de vele toeristische plekjes om er te ontdekken.

Als dat nog niet genoeg is, dan heeft het netwerk in het noorden ook nog een verbinding naar de Landduinenroute (Mol, Geel, Meerhout, Balen) en in het zuiden zijn er verbindingen met het mountainbikenetwerk Brabant.

mountainbike herselt

Download de pdf-versie: MTB-DeluxeChalet.

HIERONDER ALVAST EEN VOORSTEL EN TIPS VOOR EEN GESLAAGD MOUNTAINBIKEWEEKEND IN DE DELUXE CHALET.

Mountainbike Arrangement

Al vanaf € 61,75 per persoon voor 2 overnachtingen!

Vrijdagavond ontvangen we jou en je fietscompanen. De spanningen van een drukke werkweek zullen onmiddellijk van je afvallen bij aankomst in onze gezellige chalet.

Start de avond goed met een lekker aperitief, daarna kan je lekker samen kokkerellen en heb je alle tijd om gezellig bij te praten en om de trip van morgen te overlopen.

Deluxe Tip!

Uw kostbare fiets kan veilig in de garage overnachten!

Zaterdag vroeg uit de veren, de Merode wacht op jullie! Door zand, modder, bossen en heuvels zult gij ploeteren! Moe en voldaan zult gij wederkeren!

Daarna …

een deugddoende sauna en zaterdagavond als afsluiter een smakelijke barbecue.

Sluit zondagochtend jullie verblijf af met een lekker en uitgebreid ontbijt dat je kan halen in één van de gezellige buurtwinkels.

Reserveren!